Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Jičín začal lépe, z vítězství se ale raduje Dukla

Jičín – Dukla v 19. kole extraligy házenkářů přetlačila Jičín 23:21. Pražané tak v tabulce po šesté výhře z posledních sedmi zápasů bodově srovnali krok s druhou Plzní, která ale odehrála o utkání méně a má i lepší skóre. Jičín zůstal sedmý a komplikuje si cestu do play-off.

Je nám líto, video expirovalo.
Dukla otočila zápas v Jičíně

Úvod zápasu měli ve svých rukou Východočeši, ale ve druhém poločasu o svůj náskok přišli. Od vyrovnaného stavu 18:18 se do vedení dostala Dukla a dokráčela za vítězstvím. Jičín sice ještě v 59. minutě snížil na nejtěsnější rozdíl, ale poslední slovo měl nejlepší střelec utkání Milan Kotrč, který svým šestým gólem výhru Dukly pojistil.

"Prvních dvacet minut jsme byli výborně fyzicky připravení, pak jsme už nemohli, nepřistupovali jsme včas k hráčům," zhodnotil duel nejlepší střelec domácích Ivo Šafář, který se trefil do sítě soupeřů pětkrát. "Je to těžké, chtěli jsme urvat body," dodal zklamaně.

"Zlepšili jsme se v obraně," hledal klíč k úspěchu hráč Dukly Štěpán Jeníček. "Podařilo se nám zvládnout konec," dodal lakonicky.

Jičín - Dukla Praha 21:23 (12:11)

Nejvíce branek: Šafář 5, Šulc 4, Bareš a Čurda po 3, Krahulec 3/2 - Kotrč 6, Syřínek a Šůstek po 4.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články