Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Házenkářky Poruby a Slavie se dotáhly na Most

Praha - Házenkářky Poruby a Slavie Praha se po výhrách v 6. kole interligy bodově dotáhly na nejlepší český tým soutěže Most. Poruba zvítězila 26:22 nad Zlínem a je v tabulce o skóre třetí, na deset bodů se dostala i čtvrtá Slavia po triumfu 31:20 v Prešově. 

Utkání Most - Poruba
zdroj: Alec Wipf/chf.cz

Severočešky, které dnes vstoupily nadějnou výhrou 30:17 nad italským celkem Cassano Magnago do Poháru EHF, mají zápas k dobru a dvoubodovou ztrátu na rovněž stoprocentní Michalovce.

Zlín dokázal držet vyrovnaný stav jen do osmé minuty. Pak se jeho naděje na dostižení soupeře v tabulce začaly rozplývat. Hostům nebyl nic platný v závěru mocný finiš, od trenéra soupeře si ale vyslechli pochvalu. "Zlín byl jednoznačně nejlepší tým, který k nám zatím přijel," řekl Jan Beňadík. "Za prvních čtyřicet minut za mě spokojenost, pak přišlo lehké uspokojení, ale výsledek byl v tu dobu celkem jasný," dodal.

Slavia vedla v Prešově ještě v polovině druhého poločasu jen o tři góly, ale závěr naprosto ovládla. "Bylo vidět, že Prešovu došly síly. Myslím si, že přesto, že nám chyběly Keclíková a Malá, odevzdaly jsme dobrý výkon," řekla trenérka Pražanek Petra Vítková.

Výsledky 6. kola interligy

Písek - Partizánske 18:27 (7:17) Nejvíce branek: Kovářová 5/1, Svobodová 4 - Michnová 9/3, Blažeková 5.

Prešov - Slavia Praha 20:31 (10:14) Nejvíce branek: Šutranová 8/3, Harčarufková 6, Bastaová 3 - Stellnerová 6, Galušková 5/2, Kordovská a Jedličková po 4.

Poruba - Zlín 26:22 (14:9) Nejvíce branek: Ryšánková 9/2, Maršíková 5/2 - Kamenářová 6, Brzózková 5/1.

Šaľa - ŠKP Bratislava 38:18 (16:10)

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články