Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Házenkářky prohrály se Slovenskem generálku na kvalifikaci

Luhačovice - České házenkářky podlehly v generálce před dvojzápasem play-off kvalifikace mistrovství světa 2015 s Nizozemskem o gól Slovensku 21:22. Trenér Jan Bašný byl po testu spokojen především s obranou, útok prý ještě potřebuje před sobotním prvním zápasem doladit.

Utkání Česko - Slovensko
zdroj: chf.cz autor: Alex Wipf

Poločas domácí hráčky v Luhačovicích prohrály o dvě branky, po zlepšeném výkonu po přestávce se sice dostaly do vedení, to ale nakonec neudržely. "Naše hra v prvním poločase byla špatná. Ve druhém poločase byla obrana lepší, holky hrály to, co jsme v obraně po nich chtěli. Musíme ale zlepšit přechod do útoku a postupný útok. Ještě musíme docvičit akce, které jsme o víkendu rozpracovali," řekl Bašný.

Bašný má tým pohromadě teprve třetí den. Hráčky absolvovaly pátý trénink ve dvou dnech, což se v zápase se Slovenkami projevilo, navíc byla znát horší sehranost. Představu o šestnáctce, která nastoupí do prvního zápasu proti Nizozemsku, už trenér má. "Není ale nikde napsáno, že šestnáctka pro druhý zápas bude stejná jako pro zápas první," dodal.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články