Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Lovosice začaly finále lépe, v Hranicích zvítězily 27:24

Hranice - Házenkáři Lovosic udělali velký krok k vítězství v českém poháru. V úvodním ze dvou finálových duelů vyhráli na hřišti Cementu Hranice 27:24 a před sobotní odvetou mají k zisku druhé nejcennější domácí trofeje výrazně blíž.

Lovosičtí házenkáři
zdroj: ČT24

Hranice poprvé po sedmi měsících nasadily do zápasu kanonýra Martina Stržínka. Ten už je fit po operaci kolenních vazů, útočné trápení svých spoluhráčů ale většinu zápasu sledoval jen z lavičky.

Lovcům se dařilo eliminovat hranické spojky Hastíka a Rachače a to, co přes obranu prošlo, z velké části pochytal Artur Adamík. Hosté vyhráli první poločas o dva góly a ustáli i slabší moment po přestávce, kdy se Cementáři díky třem brankám v řadě nakrátko dostali do vedení. Martin Stržínek odehrál posledních patnáct minut a dal dva góly, Lovosice přesto vyhrály 27:24 a pohár mají nadosah.

"Oni můžou vyhrát i u nás, protože nám se většinou proti Hranicím nedaří, ale teď máme lepší výchozí pozici a tu si chceme doma udržet," řekl lovosický Jiří Motl.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Hranice - Lovosice

Hranice - Lovosice 24:27 (12:14)

Nejvíce branek: Rachač 9/2, Mičkal 7, Čadra 4 - Hes 5, Chroustovský a Sýkora po 4. Rozhodčí: Bečička a Horák. Sedmimetrové hody: 2/2 - 2/2. Vyloučení: 1:2. Diváci: 320.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články