Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Házenkářky Mostu postoupily v Poháru EHF přes norský Levanger

Levanger - Házenkářky Mostu postoupily do třetího kola Poháru EHF. Po domácí výhře 27:22 nad norským Levangerem zvítězily české mistryně v odvetě v Norsku 21:17. Jejich dalším soupeřem bude v listopadu rumunský klub Zalau.

Házenkářky Mostu
zdroj: http://www.dhk-banikmost.cz

Po květnovém triumfu ve Vyzývacím poháru startuje Most v prestižnější evropské soutěži a premiéra mu vyšla. Soupeře ze země olympijských vítězek, kterého trenér Dušan Poloz označil za jeden z nejkvalitnějších týmů v tomto pohárovém kole, vyřadily jeho svěřenkyně celkovým rozdílem devíti branek.

V poločase odvetného zápasu vedly mostecké hráčky 11:10 a ani po změně stran nedovolily Levangeru pomýšlet na zvrat. Devíti brankami se v hostujícím týmu blýskla Hana Martinková, pět gólů přidala Petra Beňušková.

Levanger HK - Baník Most 17:21 (10:11)

Nejvíce branek: Eidemová a Sobstadová-Molidová po 4, Bergetová a Lökenová po 3 - Martinková 9, Beňušková 5, Janoušková a Weisenbilderová po 2. Rozhodčí: Gudjonsson (Isl.), Lindenskov (Faer. ostr.). Sedmimetrové hody: 2/2 - 4/2. Vyloučení: 0:1. Diváci: 310. První zápas 22:27, postoupil Most.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články