Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Paralympijský magazín

Čeští házenkáři si zahrají s Ruskem o MS

Praha - České házenkáře čeká nejdůležitější zápas sezony. Před šesti dny prohráli v prvním kvalifikačním zápase o mistrovství světa s Ruskem o jednu branku 22:23 a k postupu musí v odvetě v Pardubicích vyhrát nejméně dvoubrankovým rozdílem. Přímý přenos vysílá ČT4 a náš web od 15:55.

Čeští házenkáři
zdroj: ČT24

"Jsme v poločase a víme, co musíme zlepšit. Myslím, že rezervy v našem výkonu byly, ale teď víme na co se zaměřit. Pokud se poučíme, můžeme slavit," řekl po prvním zápase v Rusku Karel Nocar, autor čtyř branek.

Pokud český tým v kvalifikaci o světový šampionát neuspěje, bude sobotní odveta s Ruskem pro partu kolem Filipa Jíchy pravděpodobně posledním zápasem v současném složení.

Je nám líto, video expirovalo.
Před utkáním Česko - Rusko

"Největší motivací je pro mě to, abych utkání s Ruskem zvládl nejen já, ale i my jako tým. Naše parta je dobrá a zasloužila by si rozloučit se šampionátem 2013," prohlásil Jícha.

MS bude hostit v lednu Španělsko, z 24 účastníků je zatím jistých jedenáct. Z Evropy doplní pořádající celek, obhájce titulu Francouze a trojici medailistů z letošního ME Dánsko, Srbsko a Chorvatsko ještě devět týmů.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články