Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Absa Cape Epic

Chrudim si vypracovala mistrovský mečbol, na Spartě vyhrála 3:0

Po dramatickém prologu v Chrudimi slavil ERA-PACK i ve druhém finále futsalové ligy. V aréně na Podvinném mlýně skórovalo během druhého dějství trio Felipe, Roman Mareš, Lukáš Rešetár a obhájce titulu zdolal Spartu 3:0. V následujícím utkání před vlastními příznivci proto může slavit mistrovský titul. 

Utkání Sparta - Chrudim
zdroj: ČTK autor: Roman Vondrouš

Od úvodního hvizdu se hrálo velmi opatrně a vyložených šancí bylo jako šafránu. Domácí i přesto mohli skórovat, osamoceného Beleje však vychytal chrudimský brankář Litviněnko. Na druhé straně nevyužil nepozornosti domácích při bránění rohového kopu kanonýr Rešetár, který nedokázal dotlačit míč z bezprostřední blízkosti do sítě.  

Střelci proto úřadovali až po změně stran. Ve 24. minutě si "zatančil" se sparťanskými obránci Felipe, jehož přihrávku sice nasměroval jen do tyče Max, ale pohotový Felipe mířil přesně. Pražané mohli vyrovnat, nicméně Fogaca prostor mezi tyčemi netrefil. ERA-PACK čekal na šanci a Slováček mohl náskok zvýšit, gólman Vahala ovšem zachránil svůj tým. 

Při závěrečné power-play vystihl křižnou přihrávku Roman Mareš a prázdnou branku trefil ve 39. minutě s chirurgickou přesností - 0:2. Konečný výsledek stanovil vzápětí Rešetár. Na polovině hřiště oloupil o míč Amadea, ustál nesportovní faul a po kličce Vahalovi rozhodl o druhém vítězství Chrudimi ve finálové sérii.   

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Sparta Praha - Chrudim

Finále play-off první futsalové ligy - 2. zápas:

Sparta Praha - Chrudim 0:3 (0:0)

Branky: 24. Felipe, 39. R. Mareš, 39. Rešetár. Stav série: 0:2.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články