Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Chrudim slaví třináctý futsalový titul, ve čtvrtém duelu porazila Slavii 5:2

Praha - Chrudim dosáhla na třináctý titul za posledních čtrnáct let. Rozhodlo o tom čtvrté utkání finálové série, ve kterém hegemon českého futsalu přehrál Slavii Praha 5:2 a celkově zvítězil 3:1 na zápasy. Dvěma brankami se o úspěch Chrudimi postaral střelec Rešetár.

Radost chrudimských futsalistů
zdroj: FK ERA-PACK Chrudim autor: Ivana Hošková

"Byla to nesmírně těžká série, to na začátku asi nikdo nepředpokládal. Jsem rád, že jsme to takhle zvládli. Hráli jsme vlastně proti celé republice, ale dokázali jsme, že máme obrovskou sílu," řekl chrudimský kapitán Lukáš Rešetár. "Dneska jsem pomohl já, ale v dalších zápasech rozhodli zase jiní kluci," dodal autor dvou branek.

Úvodní finálový duel vyhráli favorizovaní Východočeši až po penaltovém rozstřelu, Slavia je pak doma poprvé v historii porazila a vyrovnala na 1:1 na zápasy. Chrudim si ale mistrovský titul přiblížila čtvrtečním vítězstvím 2:0 a nyní v Edenu sérii ukončila.

Hosty poslal do vedení vlastní gól Novotného, v závěru první půle zvýšil po individuální akci Rešetár. Slavia se pak dvakrát dokázala přiblížit na rozdíl jediné branky, Chrudim ale pokaždé rychle odpověděla a vládne jedenáct let v řadě.

Je nám líto, video expirovalo.
Chrudim dobyla třináctý futsalový titul a vládne jedenáct let v řadě

Finále play-off první futsalové ligy - 4. zápas:

Slavia Praha - Chrudim 2:5 (1:2)

Branky: 20. Míča, 23. vlastní M. Mareš - 19. a 27. Rešetár, 5. vlastní Novotný, 22. Felipe, 33. Slováček. Konečný stav série: 1:3.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články