Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Olympiáda dětí a mládeže 2024

Třinec nedokázal doma proti Spartě skórovat a zůstává předposlední

Třinec - Futsalisté Třince nezvládli domácí dohrávku 13. kola futsalové ligy a prohráli se Spartou 0:4. Nováček nejvyšší soutěže nedokázal překonat obranu zkušenějších Pražanů a pět kol před koncem základní části zůstává na předposlední sestupové příčce. Sparta získala v posledních čtyřech zápasech deset bodů a ve vyrovnaném středu tabulky se posunula už na páté místo.

Bodové plány domácích dostaly první vážnou trhlinu už v 7. minutě, kdy se po odraženém míči prosadil střelou z voleje Martin Sop. Ocelářům nevyšel ani vstup do druhého poločasu, asistenci na gól Martina Rotta si připsal sparťanský gólman Mário Vozár.

Třinečtí za nepříznivého stavu sáhli ke hře bez brankáře a vytvořili si několik stoprocentních příležitostí, v největší z nich ale Dušan Kašický trefil pouze břevno.

Namísto zdramatizování duelu ovšem Slezané znovu inkasovali, když nepřesná zpětná přihrávka Lukáše Barona doputovala až do vlastní prázdné branky. Pohodlnou výhru Sparty pojistil v závěru gólem na 4:0 Zdeněk Sláma.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články