Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Chrudim po výhře 4:2 nad Skopje prošla do elitní fáze Futsal Cupu

Chrudim - Futsalisté Chrudimi porazili ve druhém zápase základní skupiny Futsal Cupu zásluhou hattricku Brazilce Maxe Skopje 4:2 a po druhém vítězství si s předstihem zajistili postup do elitní fáze nejprestižnější evropské klubové soutěže. V pátek se Chrudim utká o prvenství ve skupině s Paříží, která si také připsala druhou výhru ve skupině proti Minsku (10:7) a rovněž se kvalifikovala. Přímý přenos tohoto utkání sledujte od 20:00 exkluzivně na našem webu.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Futsal Cupu Chrudim - Skopje

Úřadující český mistr na domácím zimním stadionu začal proti Skopje lépe než v úterý proti Minsku a už po necelé minutě vedl díky Maxově trefě. Jenže soupeř okamžitě odpověděl a pak dokázal ještě do přestávky zareagovat i na další gól domácích, který dal Španěl Alvarito.

Chrudim se poté proti outsiderovi skupiny dlouho nemohla prosadit, až ji v polovině druhé půle spasil při hře bez brankáře Max, jehož rána prošla gólmanovi až do sítě. Brazilský kanonýr pak v poslední minutě při power play Skopje stvrdil výhru střelou do prázdné branky.

Chrudim se mohla po závěrečném hvizdu radovat z osmého postupu do elitní skupiny za sebou, ještě nikdy ale nedokázala proniknout až do Final Four. "Chtěli jsme postoupit, to se nám podařilo už po dvou hracích dnech. Takže spokojenost. Ale stálo to hodně sil. Točili jsme jen šest zdravých lidí, museli jsme to odmakat," řekl kapitán Lukáš Rešetár.

Era-Pack Chrudim - Železarec Skopje 4:2 (2:2)

Branky: 1., 31. a 40. Max, 8. Alvarito - 2. Leovski, 13. Novakovič.

Sestava Chrudimi: Toni - Alvarito, Max, Rešetár, Slováček - Olinha, Ždánský, M. Mareš, Felipe Deyvisson, Koudelka, Chmelík, Kilmer.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články