Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
BBV po 25 letech

Derby v Brně skončilo výpraskem pro Helas, základní část skončila

Brno - Poslední kolo CHANCE futsalové ligy už nemohlo nic změnit na osmičce postupujících do play-off, ale mohlo výrazně změnit složení čtvrtfinálových dvojic. Tango v brněnském derby deklasovalo Helas 11:2, když hned čtyři hráči úřadujícícho vicemistra dali dva góly.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih futsalu: Tango Brno - Helas

"Je to krutý výprask. Měli jsme letos třetí nejlepší orbanu, lepší než Tango. Toto je hodně," litoval trenér domácích Jan Loup a dodal: "Ve čtvrtfinále jsme chtěli jít na Tango. Ne že by bylo slabší než ostatní, ale budeme hrát doma před početným publikem. Trochu jsme kalkulovali, že bychom ani nemuseli vyhrát, ale dostat jedenáct gólů, byla rána pod pás. Je to ostuda." V Brně zavládl smutek i jinde. Domácí Agromeli nedokázalo se Spartou získat kýžený bod a sestupuje do druhé ligy. 

Poslední kolo základní části nejvyšší soutěže rozhodlo o složení dvojic pro čtvrtfinále play-off, která začne 4. dubna 2014. Výhodnější pozici si vybojovaly týmy na prvních čtyřech místech, které budou mít výhodu většího počtu utkání na domácí palubovce. O konkrétních termínech čtvrtfinálových utkání se rozhodne příští týden po domluvě všech zainteresovaných klubů.

Čtvrtfinálové dvojice play-off:

FK ERA-PACK Chrudim – SK Slavia Praha

FC Balticflora Teplice – AC Sparta Praha

FC Tango Brno - Helas Brno

FC Benago Praha - SAT-AN Kladno

Výsledky 22. kola:

Agromeli Brno - Sparta Praha 1:5 (1:2), Benago Praha - Kladno 4:4 (3:2), Chrudim - Plzeň 14:1 (7:0), Tango Brno - Helas Brno 11:2 (5:1), Teplice - Hradec Králové 10:1 (4:1), Vysoké Mýto - Slavia Praha 2:6 (1:2).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články