Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Futsalisté Sparty vybojovali play-off na úkor Nejzbachu

Praha - Futsalová Sparta si jako nováček soutěže zahraje play-off. V předposledním kole Chance ligy doma v přímém souboji o osmičku porazila Nejzbach Vysoké Mýto 4:2. Sparťané měli soupeři co oplácet. V Mýtě na podzim vedli už 5:0, přesto se jim podařilo prohrát 6:7.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih utkání Sparta Praha - Vysoké Mýto

Podzimní manuál, jak prohrát vyhraný zápas, tentokrát Sparta neaplikovala. Pro jistotu osmého místa zajišťujícího play-off musela vyhrát. První gól také dali domácí, jen do špatné branky.

S nástupem do druhé půle ale Sparta předvedla velký obrat. Rott po čtrnácti vteřinách srovnal a Dlouhý po exkluzivní přihrávce Zapletala doklepl druhou trefu. Nejzbach boj o play-off nevzdal, když Vladyka připravil vyrovnání Šabatovi.

Nejzbachu se ale snaha o výhru vymstila, přesilovku hostů potrestali Formánek s Došou. Sparta vyhrála 4:2 a ve své premiérové sezoně nebude chybět v play-off. Naopak mistr z roku 2003 poprvé ve vyřazovacích bojích nebude.

Futsalová první liga - 21. kolo:

Helas Brno - Chrudim 2:5 (0:2), Hradec Králové - Tango Brno 2:6 (2:4), Kladno - Agromeli Brno 8:1 (5:1), Plzeň - Benago Praha 1:4 (1:1), Slavia Praha - Teplice 3:6 (1:2), Sparta Praha - Vysoké Mýto 4:2 (0:1).

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články