Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chrudimští si poradili s Teplicemi a uhájili 1. příčku

Chrudim – Chrudimští, kteří v minulé kole padli s Tangem, tentokrát v utkání s dalším špičkovým českým týmem nezaváhali. V napínavém utkání 16. kola CHANCE futsal ligy porazili teplickou Balticfloru 5:3 a uhájili vedení v soutěži.

Utkání Chrudim - Teplice
zdroj: Svazu futsalu FAČR autor: Michal Pavlík

Skvělý zápas naklonila na svou stranu Chrudim v 7. minutě. Rešetár připravil míč pro Douglase, který ho poslal přímo pod břevno Tiagovy brány. A tlak Chrudimi pokračoval. Už za minutu Felipe poslal dlouhý pas, který před Tiagem šikovně tečoval R. Mareš a Chrudim vedla 2:0.

Skóre se znovu měnilo ve 14. minutě, kdy Felipe nastřelil balon z levé strany před bránu a Slováček si s míčem poradil na jedničku. Pak se radovali i hosté. Emerson podržel míč  pro Pinta, který ho lobnul do brány ERA-PACKu, a bylo to 3:1. Chrudimští však šli do kabin s tříbrankovým vedením. Rešetár si pohrál s teplickým obráncem a z posledních sil poslal míč na bránu, kde ho ukořistil Douglas a v pádu skóroval.

Druhý poločas už tak vysoké tempo neměl, přesto si především Chrudim vytvářila šance. Tu největší měl Douglas, ale nastřelil jen tyč. Ve 30. minutě Teplice utkání zdramatizovaly, když Ferreira prostřelil Žďánského mezi nohy. Dvě minuty poté vylepšoval Slováček pozici pro Maxe, míč však znovu skončil na tyči teplické brány.

Minutu před koncem zmrazil domácí halu Salák, který z pravé strany prostřelil Žďánského. Skóre bylo o gól a drama na světě. ERA-PACK však rozhodl zápas ve svůj prospěch. R. Mareš nejprve nastřelil tyč prázdné brány, ale pak připravil pozici pro Rešetára, poslal míč přesně k tyči  a Chrudim už si vítězství 5:3 pohlídala.

VÝSLEDKY 16. KOLA CHANCE FUTSAL LIGY:

FK ERA-PACK Chrudim – FC Balticflora Teplice 5:3 (4:1)
Branky a nahrávky:
7. Douglas (Rešetár), 8. R. Mareš (Felipe), 14. Slováček (Felipe), 17. Douglas (Rešetár), 40. Rešetár (R. Mareš) - 15. Pinto (Emerson), 30. Ferreira (Goncalves), 39. Salák (Ferreira). Rozhodčí: Henych – O. Černý. ŽK: Rešetár – Goncalves. Diváci: 423. Chrudim: Žďánský (Stejskal) – R. Mareš, Slováček, Felipe, Max – Popelka, Dentinho, Rešetár, M. Mareš II, Koudelka, Chmelík. Trenér Daniel Ibanes. Teplice: Tiago (Kalina) – Pinto, Novotný, Salák, Emerson – Sláma, Holý, Ribeiro, Ferreira, Kiliján, Mažári, Goncalves. Trenér Roger Augusto. 

Helas Brno – Salamandr Hradec Králové 2:1 (1:1)
Branky: 6. Havel, 29. Klimeš - 7. Fidra

Agromeli Brno – Tango Brno 1:7 (1:4)
Branky: 6. Outrata – 2. Belej, 12. Seidler, 12. Kovács, 18. Chadzidis, 31. Raphinha, 32. Seidler, 34. Záruba.

SK Indoss Plzeň – SK Slavia Praha 3:5 (0:2)
Branky: 22. D. Míka, 34. D. Míka, 39. Koc – 2. Novotný, 14. Matějka, 23. Novotný, 29. Brychta, 37. Filinger

SAT-AN Kladno – AC Sparta Praha 1:3 (0:2)
Branky: 39. Müller – 8. Holeček, 17. Havrda, 29. Doša

FC Benago Praha – 1. FC Nejzbach Vysoké Mýto 6:2 (4:2)
Branky: 9. Altoumi, 11. Rodek, 14. Brahimi, 15. Rodek, 24. Douglas, 30. Douglas – 7. Michalec, 16. Bouška 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články