Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Sparta vybojovala vítězství nad Hradcem gólem dvě minuty před koncem

Praha – Sparta v předehrávce 13. kola futsalové ligy udolala Hradec Králové a posunula se do první osmičky. Pražané dobývali hradeckou obranu a první průlom přišel v 17. minutě, kdy se trefil sparťan Dlouhý. Po přestávce se pokračovalo ve stejném duchu. Jenže Salamandr dokázal pět minut před koncem zásluhou Friedla vyrovnat na 1:1. Pražané nakonec vítězství zlomili na svou stranu. Rozhodující trefu obstaral dvě minuty před koncem Rott.

Radost futsalistů Sparty
zdroj: ČT sport autor: Michal Pavlík

Sparťanský manažer Jan Horáček si po utkání pořádně oddychl: "Pro nás jde o trochu utrápené vítězství, ale zaplaťpánbůh za něj. Poprvé v sezoně se nám podařilo zlomit nepříznivý vývoj zápasu. Soupeř přijel bránit. Celou dobu jsme útočili do plných. Vytvořili jsme si nějaké šance, které jsme však neproměnili."

"Vítězství je vydřené, ale na to se historie neptá. Tři body jsou skvělé a za týden už nikdo nebude vědět, že jsme nehráli parádní futsal," prohlásil Horáček.

AC Sparta Praha – UFA Salamandr Hradec Králové 2:1 (1:0)

Branky a nahrávky: 17. Dlouhý (Stejskal), 38. Rott (Formánek) – 35. Friedl (Vydarený). Rozhodčí: Kubr – Černý. ŽK: Stejskal – Černý. Diváci: 80. Sparta Praha: Vozár (Mareš) – Dlouhý, Semerád, Havrda, Rott, Srkal, Formánek, Šnídl, Stejskal, Zapletal, Doša. Trenér Aleš Štorc. Hradec Králové: Menšl (Mašek) – Černý, Hrůša, Podolník, Šmíd, Holec, Friedl, Jelínek, Stejskal, Fidra, Chromek, Vydarený. Trenér Petr Hoffmann.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články