Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Panorama

Čeští futsalisté prohráli posedmé v řadě

Ostrava - Česká futsalová reprezentace prohrála v závěrečné přípravě na kvalifikaci o postup na evropský šampionát v Ostravě se Srbskem 2:4. Svěřenci trenéra Tomáše Neumanna na čtvrtfinalistu mistrovství Evropy po pondělní těsné prohře v Brně nevyzráli ani v dnešní odvetě a do kvalifikačních bojů vstoupí s nelichotivou sérií sedmi utkání bez vítězství.

Zklamání českých futsalistů
zdroj: ČT sport

Čeští reprezentanti dále čekají i na historicky první výhru nad Srby. V kombinované sestavě bez bratří Marešů nebo chrudimské opory Rešetára k ní dnes měli znovu poměrně daleko, protože po dvou brankách Bojoviče prohrávali v poločase 0:2. I když domácí se po trefách navrátilce do národního týmu Rodka a Seidlera dokázali deset minut před koncem přiblížit na kontaktní gól, další příležitosti nevyužili a v závěru inkasovali počtvrté.

"Oba zápasy nám odhalily řadu rezerv, na kterých je třeba ještě zapracovat. Dnes je to trochu zkresleno tím, že jsme nastoupili v kombinované sestavě, ale to nic nemění na tom, že nedostatků bylo v naší hře dost. Největší problém vidím momentálně ve využívání šancí," konstatoval Neumann.

Česká republika - Srbsko 2:4 (0:2)

Branky: 28. Rodek, 30. Seidler - 11. a 19. Bojovič, 27. Janjič, 39. Kocič. Diváci: 650.

Sestava ČR: Žďánský - Frič, Slováček, Koudelka, Rodek - Belej, Seidler, Sláma, Kovács - Záruba. Trenér: Neumann.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články