Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Přípravné utkání

Florbalisté Znojma zdolali v dohrávce Bulldogs Brno 3:2

Florbalisté předposledního Znojma porazili v dohrávce 2. kola superligy Bulldogs Brno 3:2 a připsali si v devátém utkání sezony druhou výhru. Nováček se tak přiblížil na rozdíl jediného bodu FBC Ostrava právě Brnu, Liberci a České Lípě, které jsou seřazeny od 9. do 12. místa.

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Znojma doma zvítězili nad Brnem

Duel ve 49. minutě rozhodl před 592 diváky Filip Horák. "Skvělá atmosféra, poklona domácím i našim fanouškům. Dvě třetiny jsme Znojmo nepustili za půlku. Florbal se hraje na góly, ty jsme dnes nedali ani ve třetí třetině, kdy soupeř potrestal naše chyby. Takový je sport, dnes nám ukázal svoji horší tvář, naopak domácí slaví," řekl trenér Bulldogs Jan Kadlec.

"Před neuvěřitelnými diváky jsme si dnes došli pro velmi cennou výhru, kterou jsme urvali tím, že jsme byli bojovnější a obětavější než Brno, které bylo první dvě třetiny více na míčku. Ale hrálo s ním převážně mimo nebezpečný prostor. V přestávce před třetí třetinou jsme si řekli určité změny ve hře s míčkem a přineslo to své ovoce," uvedl kouč Znojma Jan Šťastník.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články