Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Chodov zahájil semifinále vítězstvím 7:6 nad Vítkovicemi

Praha - Florbalisté mistrovského Chodova vstoupili do semifinále play-off superligy výhrou nad Vítkovicemi 7:6. Pražané vedli v repríze loňského superfinále ve 13. minutě už 4:0, Ostravané sice dokázali vyrovnat na 6:6, ale ve 48. minutě rozhodl Martin Koutný. Druhý zápas série hrané na čtyři vítězná utkání se hraje ve středu od 18:30 opět v Praze.

Utkání Chodov - Vítkovice
zdroj: Flickr/ceskyflorbal

Dvěma góly za dvě branky a jednu asistenci se na výhře Chodova podílel Miloš Tyl. Rovněž tři body za gól a dvě přihrávky zaznamenal i nejproduktivnější hráč základní části Patrik Dóža. "Myslím, že jsme byli svědky výborného zápasu. My jsme do něj skvěle vstoupili, ale poté jsme svými chybami vrátili soupeře do hry. Vítkovice od té chvíle hrály výborně a mohlo to dopadnout jakkoliv," uvedl trenér Chodova David Podhráský.

Nelíbil se mu výkon sudích Jiřího Dolanského a Vojtěcha Sýkory. "Na závěr přispěji unii do kasičky. Mrzí mě, že je tu čtyřicet skvěle připravených borců a unie sem pošle dvojici, která v téhle fázi soutěže už evidentně nestíhá. A to chci říci, že se rozhodně necítíme poškozeni nebo tak něco," dodal kouč Chodova.

"Někdy je lepší prohrát a probrat se, připomenout si, o čem je play-off, čím se vyhrává. Florbal hrát umíme, ale musíme přidat i tu nepříjemnou práci. S kolegou souhlasím, ač ta částka nesouhlasí," podotkl kouč Pavel Brus.

Je nám líto, video expirovalo.
Chodov porazil na úvod semifinále Vítkovice

Tipsport superliga florbalistů - semifinále play-off, 1. zápas:

Chodov - 1. SC Vítkovice 7:6 (4:3, 2:2, 1:1) Branky: 10. a 21. Tyl, 6. Sýkora, 7. Chmelíček, 13. Dóža, 23. Pražák, 48. M. Koutný - 15. a 45. Firda, 20. a 33. Hájek, 20. Bräuer, 26. Jan Šebesta.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články