Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
TCL V Repre

Florbalistky utrpěly v přípravě v Schaffhausenu se Švédskem debakl 1:13

Schaffhausen - České florbalistky zakončily vystoupení na turnaji Euro Floorball Tour ve švýcarském Schaffhausenu porážkou se Švédskem 1:13. Čtyřmi body za tři branky a jednu asistenci se na jednoznačné výhře úřadujících mistryň světa podílela Sofia Joelssonová. Švédky bez ztráty bodu turnaj ovládly.

Utkání Česko - Švédsko
zdroj: IFF

Český tým, který si po úvodním debaklu se Švýcarskem (2:12) spravil v sobotu chuť výhrou nad Finskem (4:3), se přitom dostal po dvou minutách do vedení. Na trefu Urbánkové ale reagovaly favoritky ještě v úvodní části čtyřmi brankami.

V osmé minutě vyrovnala Augustssonová a za 41 vteřin otočila stav Lundströmová. V 15. minutě se při vyloučení Enenkelové trefila Joelssonová a za dalších 45 sekund skórovala Eiremová.

"Hrály jsme svoji hru, chtěly je tlačit a nedávat jim prostor. Po gólu se to ale zvrtlo a už to nebylo ono," řekla útočnice Romana Kiecková.

Ve druhém dějství překonaly Švédky debutující gólmanku Příleskou pětkrát, přičemž Joelssonová dvěma góly dovršila hattrick. V 48. minutě přidala desátou branku Švédska Eiremová a po ní se trefily ještě Lundströmová, Rasmussenová a Karlssonová.

Česko - Švédsko 1:13 (1:4, 0:5, 0:4)

Branky a nahrávky: 2. Urbánková (Ratajová) - 8. Augustssonová (Joelssonová), 9. Lundströmová (Sundbergová), 15. Joelssonová (Wijková), 16. Eiremová (Anderssonová), 24. Joelssonová (Augustssonová), 28. Bobergová (Karlssonová), 38. Anderssonová (Rasmussenová), 39. Sjödinová (Fjellstedtová), 39. Joelssonová (Eiremová), 48. Eiremová (Anderssonová), 53. Lundströmová (Karlssonová), 54. Rasmussenová (Fjellstedtová), 56. Karlssonová. Rozhodčí: Kirves, Snellman (oba Fin.). Vyloučení: 4:3. Využití: 0:1. Diváci: 213.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články