Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Běžkotoulky

Florbalisté Boleslavi poprvé ztratili body, prohráli s Bohemians

Mladá Boleslav – Mladoboleslavští florbalisté v dohrávce 4. kola superligy nestačili na FbŠ Bohemians a prohráli 5:6 v prodloužení. Po první bodové ztrátě v sezoně je Mladá Boleslav v tabulce druhá, na vedoucí Vítkovice ztrácí dva body. Duel věnovaný školákům přilákal do mladoboleslavské Městské sportovní haly 1017 diváků.

Florbalisté FBŠ Bohemians
zdroj: ČTK autor: Adámek Ladislav

Středočechům nestačil ani hattrick útočníka Jiřího Curneyho, který v poslední minutě třetí třetiny při power play hostů trefil tyč prázdné branky a Bohemians výsledek otočili. O vyrovnání na 5:5 se postaral v čase 59:16 svou druhou trefou v utkání Martin Šimek a 21 sekund před koncem prodloužení rozhodl Adam Růžek. 

Je nám líto, video expirovalo.
Florbalisté Bohemians zdolali Mladou Boleslav v prodloužení

"Byla fantastická atmosféra před nadupaným publikem, které nás celý zápas hnalo za vítězstvím. O to víc mě mrzí, že jsme dnes nedokázali mít větší klid v zakončení a zápas dovést k vítěznému konci. Musíme si z něj vzít ponaučení a zapracovat především na disciplíně," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Pazdera.

Mistrovský Chodov vyhrál v Kladně 12:5 a posunul se na čtvrtou pozici. Šesti body za tři branky a stejný počet asistencí se zaskvěl Tomáš Sýkora. "Měli jsme v zápase skvělé pasáže, ale také hluchá místa. Tady to na vítězství stačilo, ale pokud chceme zvítězit i v sobotu, tak musíme vydržet s koncentrací celý zápas a rapidně zlepšit zakončení," uvedl trenér Chodova David Podhráský k duelu na hřišti vedoucích Vítkovic, které v pěti utkáních neztratily ani bod.

Tipsport superliga - dohrávky 4. kola:

Mladá Boleslav - FbŠ Bohemians 5:6 v prodl. (1:2, 2:1, 2:2 - 0:1) Branky: 24., 39. a 50. Curney, 1. Tomáš Chroust, 49. Krzyžanek - 36. a 60. M. Šimek, 1. Poláček, 13. Kuncman, 52. Šárka, 65. Růžek.



Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články