Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Curney řídil výhru Mladé Boleslavi, nad Chodovem vyhrála i díky jeho hattricku

Praha – Florbalisté Mladé Boleslavi vyhráli v dohrávce 3. kola superligy v Praze nad domácím Chodovem 6:5. Vítěznou trefu si připsal pouhých šest vteřin před koncem útočník Jiří Curney, který tak dovršil hattrick.

Sport
zdroj: ČT4

Středočeši zůstávají po třech duelech sezony bez ztráty a dotáhli se bodově na druhý Tatran Střešovice. Na vedoucí Vítkovice, které odehrály o zápas více, ztrácejí tři body. Mladá Boleslav ztratila vedení 4:1 a prohrávala 4:5, ale Curney nejdříve v 53. minutě vyrovnal a v závěru po přihrávce Jana Natova i rozhodl.

"V prvních dvou třetinách jsme byli jednoznačně lepším týmem a zaslouženě jsme vedli," řekl trenér Jan Pazdera. "V úvodu třetí třetiny Chodov stáhl hru na dvě pětky, začal být agresivní v napadání. Vzhledem k tomu, že jsme neproměnili jasné příležitosti z brejků, tak zápas zaslouženě otočil. Naštěstí jsme ukázali velkou odolnost a výhru si vzali zpět," dodal kouč Mladé Boleslavi.

Chodov, který se na konci minulého týdne představil na Poháru mistrů ve Švédsku, ve druhém duelu superligy poprvé ztratil body. "Bohužel jsme tu dnes čtyřicet minut nebyli, což nás stálo zápas. Ve třetí třetině jsme ukázali sílu, bohužel jsme na konci udělali chybu, která nás stála minimálně bod. Musíme si ze zápasu vzít jasné poučení do celé sezony," uvedl trenér Chodova David Podhráský.

Tipsport superliga florbalistů - dohrávka 3. kola

Chodov - Mladá Boleslav 5:6 (1:2, 0:2, 4:2) Branky: 12. a 46. Maxa, 47. Dóža, 48. Sýkora, 51. Pražák - 27., 53. a 60. Curney, 10. Krajcigr, 17. Tomáš Chroust, 37. Natov. 

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články