Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Hokej na zemi

Litvínov podlehl florbalistům Ostravy 3:6

Litvínov - Bivojové z Litvínova podlehli v dohrávaném utkání 19. kola Tipsport Superligy florbalistům Ostravy 3:6. V první třetině zvítězili domácí 1:0, v dalších dvou už se ale více dařilo hostům. Ostrava tak na play-off ztrácí čtyři body a s celkovými devatenácti jsou na devátém místě tabulky. Litvínov má pouhé dva body a je poslední.

Hráči FBC Ostrava zabrali po čtyřech porážkách, při kterých získali jediný bod. "Utkání jsme nezačali dobře. Přizpůsobili jsme se hře soupeře a čekali jsme, co s námi provede. Do druhé třetiny jsme vstoupili s napadáním soupeře na jeho polovině, což přineslo efekt v podobě gólů, jelikož soupeř začal dělat chyby. Jsme rádi, že jsme po dlouhé době vyhráli," řekl trenér Ostravanů Martin Smeták.

FBC Ostrava čekají ještě duely na hřišti Sokola Královské Vinohrady, doma s FbŠ Bohemians a v Mladé Boleslavi. Otrokovice se představí na půdě Bulldogs Brno, na Spartě a doma se Střešovicemi. Sparta bude hrát před duelem s Otrokovicemi v Pardubicích a nakonec zavítá na hřiště Vítkovic.

Soutěž pokračuje až za více než dva týdny po reprezentační pauze, ve které čeká české florbalistky kvalifikace mistrovství světa. Od 2. do 6. února se ve slovinském městě Škofja Loka vedle domácí reprezentace střetnou s Lichtenštejnskem, Srbskem, Norskem a Itálií.

Litvínov - FBC Ostrava 3:6 (1:0, 1:3, 1:3)

Branky: 36. a 49. Hertl, 13. Běhavý - 28. Trulík, 31. Šimíček, 40. Zbořil, 50. Kolajta, 56. Komačka, 60. Hrabal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články