Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Boleslav i Střešovice jsou výhru od semifinále

Praha - Florbalisty Mladé Boleslavi a Tatranu Střešovice dělí jediná výhra od postupu do semifinále play-off extraligy. Vítěz základní části Mladá Boleslav zdolal doma pražskou Spartu 4:0 a úřadující vicemistr Tatran vyhrál i díky pěti bodům Marka Vávry na hřišti FBC Ostrava 8:4.

Utkání Chodov - Vítkovice
zdroj: ČTK autor: Ladislav Adámek
Je nám líto, video expirovalo.
TJ JM FAT PIPE Chodov - 1. SC Vítkovice Oxdog

Mladá Boleslav se po změně pořadatelství ve druhém a třetím duelu představila doma a v neděli bude v Praze útočit na postup. "Předvedli jsme poctivý výkon, těší mě opět zápas bez obdržené branky, i když trošku se štěstím," řekl trenér Mladé Boleslavi Jan Zahalka. Gólman David Rytych udržel podruhé za sebou nulu a neinkasoval už téměř 130 minut. Zakončit sérii může v neděli i Tatran v Ostravě.

Mistrovské Vítkovice vyhrály v Praze nad Chodovem 5:3 a ujaly se v sérii vedení 2:1. "Poučili jsme se z chyb z minulého utkání. Předvedli jsme přesvědčivý a obětavý výkon, tedy přesně takový, jaký v play off musí být," pochvaloval si vítkovický kouč Michal Deus.

Bulldogs Brno se dostali do vedení v souboji s FbŠ Bohemians, když doma vyhráli 6:5. Zápas rozhodl 51 vteřin před koncem svou druhou brankou v utkání Aleš Jakůbek.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články