Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
World Athletics Continental Tour Gold 2024

Florbalisté Mladé Boleslavi udolali Vítkovice až v nájezdech

Mladá Boleslav - Florbalisté Mladé Boleslavi vstoupili úspěšně do semifinálové série s mistrovskými Vítkovicemi, když zvítězili 5:4 po samostatných nájezdech. Druhý tým základní části extraligy vyrovnal 19 vteřin před koncem základní hrací doby díky trefě Tadeáše Chrousta, v rozstřelu rozhodl v páté sérii Jiří Curney. Druhý duel série na čtyři vítězství se hraje v sobotu od 17:00 opět v Mladé Boleslavi.

Je nám líto, video expirovalo.
BILLY BOY Mladá Boleslav - 1. SC WOOW Vítkovice

Ostravané se ujali vedení po 78 vteřinách zásluhou Lukáše Hrubého, ale trefami v 11. a 14. minutě otočil stav Petr Novotný. V druhém dějství se skóre neměnilo, až ve 47. minutě vyrovnal Lukáš Řezanina.

Necelý osm minut před koncem třetí třetiny se znovu prosadil Hrubý, za 69 vteřin smazal ztrátu Tadeáš Chroust a šampiona dostal potřetí v utkání do vedení v 59. minutě Marek Bräuer. Výhru Vítkovicím sebrali Tadeáš Chroust a v nájezdech Curney.

"Klasicky nám utekl začátek zápasu. Zápas se lámal, když jsme Vítkovicím věnovali vedení špatným střídáním, na což upozorňuji celou sezonu. Díky štěstí v závěru zápasu jsme důležitý první zápas urvali," řekl trenér Mladé Boleslavi Tomáš Janeček. "Dnes vyhrál šťastnější tým. Věřím, že v sobotu budeme mít více štěstí my a vyrovnáme sérii," uvedl kouč Vítkovic Michal Deus.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články