Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Liga mistrů UEFA

Florbalisté Chodova a Vítkovic jsou krok od superfinále

Praha - Florbalisté Chodova a vicemistra Vítkovic jsou jedinou výhru od postupu do superfinále extraligy. Chodov vyhrál v pátém semifinálovém duelu nad šampiony ze Střešovic 5:4 po samostatných nájezdech a Vítkovice doma zdolaly Mladou Boleslav 4:3.

Utkání Tatran Střešovice - Chodov
zdroj: ČTK autor: Vít Šimánek

Střešovice v Aréně Sparty na Podvinném mlýně prohrávaly v deváté minutě už dvoubrankovým rozdílem, ale Richter s Von der Pahlenem, který se po zranění vrátil do sestavy, do 14. minuty smazali ztrátu. V polovině utkání získali během 95 vteřin dvoubrankový náskok Tatranu Marek Vávra s Natovem. Do konce druhé části snížil Mikeš, který pak i trefou v 57. minutě zařídil prodloužení.

V rozstřelu skórovali jen chodovští Wahlgren a Mikeš. "Vyhrál šťastnější, nikoliv lepší tým," prohlásil trenér Střešovic Jan Zahalka. "Tatran podal výborný výkon a určitě nevyhrál lepší tým. Bojovali jsme až do konce a vůlí nakonec vyhráli," řekl kouč Chodova Radim Cepek.

Vítkovicím získali dvougólový náskok Matúš s Tokošem. Ve 28. minutě snížil Ekl, ale na 3:1 upravil v přesilovce Veltšmíd. Ještě v druhé části se prosadil také v početní převaze Křenek a ve 45. minutě vyrovnal Salát. Za čtyři minuty rozhodl svou druhou trefou v utkání Matúš.

"Nechytili jsme začátek. Nakonec se nám podařilo dostat do hry, ale momenty, ve kterých jsme mohli utkání otočit, rozbila oslabení. Věříme, že se do Vítkovic ještě podíváme," řekl manažer Mladé Boleslavi Tomáš Pacák.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články