Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Chodov s Cepkem v sestavě porazil Střešovice 10:4

Praha - Florbalisté Chodova porazili ve třetím semifinálovém utkání extraligy mistrovský Tatran Střešovice vysoko 10:4 a snížili stav série, hrané na čtyři vítězství, na 1:2 na zápasy. Gólem se na výhře podílel hrající trenér Radim Cepek, který se po pauze vrátil do sestavy. Čtyřmi góly zazářil Petr Pražák.

Utkání Chodov - Střešovice
zdroj: ČTK autor: Michal Kamaryt

Cepek, který se stal v prosinci novým koučem české reprezentace, už v této sezoně extraligy odehrál jen devět zápasů a naposledy figuroval v sestavě 8. února v utkání v Mladé Boleslavi. Před 583 diváky ve Sportovní hale Jižní Město domácí vedli od třetí minuty po Pražákově trefě, ale za deset minut vyrovnal Jiří Kolísko.

Druhé dějství ovládl Chodov a kanonádu načal Cepek. Na pětibrankový rozdíl zvýšili domácí díky Jendrišákovi, Pražákovi, Klápovi a vlastní brance Michala Podhráského. Na Deutschovo snížení odpověděl za osm vteřin Wahlgren.

V úvodu závěrečného dějství zkorigoval stav Ondrušek, ale Chodov díky dvěma trefám Pražáka a jedné Davida Podhráského dovršil desítku. Poslední slovo měl hostující Ullmann, pak ještě Wahlgren trefil dvakrát tyč.

"Bylo to výborně vybojované vítězství. Dneska jsme měli velké štěstí, zítra je další zápas a musíme se připravit lépe," řekl Cepek. "Zápas rozhodla naše nepovedená druhá třetina, v které jsme kupili chybu za chybou. Chodov nás dokázal za každou potrestat gólem, naopak my jsme své příležitosti neproměnili," uvedl trenér Střešovic Jan Zahalka.

TJ JM Chodov - Tatran Střešovice 10:4 (1:1, 6:1, 3:2)

Branky: 3., 31., 47. a 52. Pražák, 23. Cepek, 23. Jendrišák, 37. Klápa, 38. vlastní M. Podhráský, 40. Wahlgren, 50. D. Podhráský - 13. Jiří Kolísko, 40. Deutsch, 44. Ondrušek, 55. Ullmann. Stav série: 1:2.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články