Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Za oponou 58. Rally Šumava Klatovy

Florbalistky Bohemians si poradily s Libercem

Praha - Celek Bohemians Praha na novou extraligovou sezonu posílil. Úřadující vicemistryně republiky mají nejlepší brankářskou dvojici v lize. Ze Švýcarska přišla Jana Christiánová, která jako první gólmanka ovládla anketu Florbalista sezony. Na druhém místě se mezi brankářkami umístila Daniela Kreisingerová, která má zkušenosti s finskou nejvyšší soutěží. A i jejím novým domovem je nyní zeleno-bílý tým. Hráčky Bohemians se v prvním zápase Czech Open utkaly s Libercem, který porazily 2:1.

Florbal
zdroj: isifa/VLP autor: Jiří Kopáč

Jako první se v zápase s Libercem prosadila další posila Bohemians, Barbora Burdová. Ta přišla z týmu velkého rivala v bojích o nejcennější českou trofej – z Herbadentu. Využila výborný pas kapitánky Elišky Křížové a vicemistryně republiky vedly 1:0.

Převaha Bohemians byla na hřišti hodně znát. Hráčky Liberce se dostávaly do útoku jen velmi obtížně, když už přešly přes obranu soupeřek, tak ztroskotaly na Kreisingerové. Do konce první dvacetiminutovky se navíc hráčky Bohemians prosadily ještě jednou. Petra Nemravová navýšila skóre na 2:0. I Liberec dokázal vystrčit růžky a překonat Danielu Kreisingerovou, která měla zakrytý výhled proti střele Petře Cinkánové.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články