Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Houston se oklepal z debaklu a ukončil vítěznou sérii Warriors

Basketbalisté Houstonu ve finále Západní konference NBA vyhráli 95:92 na palubovce Golden State a v sérii srovnali 2:2 na zápasy. Rockets obhájcům titulu připravili ve vyřazovací části první domácí porážku po rekordní sérii 16 vítězství za sebou.

Je nám líto, video expirovalo.
Basketbalisté Houstonu ukončili rekordní sérii Golden State

Houston nejprve v úvodu zápasu vymazal ztrátu 0:12, a v závěru naopak ubránil těsné vedení, když Klay Thompson a Stephen Curry mohli v závěrečných vteřinách poslat zápas do prodloužení, ale oba minuli. V dosavadním průběhu série šlo o nejvyrovnanější duel, protože předchozí zápasy skončily vždy minimálně rozdílem 13 bodů.

Hráči Rockets se vítězstvím velmi rychle oklepali z debaklu ve třetím zápase, který v pondělí prohráli rozdílem 41 bodů. "Myslím, že v obraně jsme dneska předvedli náš úplně nejlepší výkon. Navíc proti týmu s nejlepším útokem," uvedl trenér Rockets Mike D'Antoni.

"Zápas si probereme na videu a myslím, že nás to nakopne. Ale je potřeba si uvědomit, že hrajeme proti soupeři, který v základní části nevyhrál 65 zápasů jen náhodou," uvedl kouč Golden State Steve Kerr, který se kvůli zranění kolena musel obejít bez křídla Andreho Iguodaly.

Na výhře Houstonu se 30 body podílel James Harden a dalších 27 přidal Chris Paul, v dresu Golden State byl nejlepší Curry s 28 body a Durant s 27, který navíc přidal 12 doskoků.

Zdroj
YouTube

Hlavní zprávy

Nejčtenější články