Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Svět motorů

Boston otočil nepříznivý vývoj a vyhrál první zápas s Washigtonem

Boston – O 14 bodů vedli po úvodní čtvrtině basketbalisté Washingtonu nad Bostonem, přesto nakonec nejlepšímu týmu základní části Východní konference podlehli 111:123. Tomáš Satoranský nastoupil za poražené na minutu a půl, zahrál si v závěru obou poločasů.

Bradley Beal
zdroj: ČTK/AP autor: Phil Long

Celky Bostonu i Washingtonu v pátek večer postoupily z prvního kola, v němž shodně odehrály šest zápasů, a po dvou dnech už zahájily čtvrtfinálovou sérii. Mnohem lépe do ní vstoupili hosté, kteří dali úvodních 16 bodů a po první čtvrtině vedli 38:24, ale Celtics pak zahájili impozantní stíhací jízdu.

V poločase ještě vedli Wizards, ale třetí čtvrtinu pak prohráli o dvacet bodů. Ztrátu už hosté nedotáhli, třebaže do závěrečné části zápasu vstoupili devítibodovou šňůrou. Satoranský nastoupil 53 sekund před koncem za stavu 123:111, který se už nezměnil.

Nejlepším střelcem vítězů byl autor 33 bodů Isaiah Thomas, za Washington dal Bradley Beal 27 bodů. Thomas přitom nastoupil den po pohřbu nevlastní sestry Chyny, která zemřela při autonehodě.

Výsledek 2. kola play off NBA

Východní konference - 1. zápas:

Boston - Washington 123:111.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články