Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Westbrook dovedl Oklahomu k sedmé výhře v řadě

New York - Russell Westbrook v úterním utkání NBA proti Indianě nastřílel 20 bodů, doskočil 11 míčů a přidal 10 asistencí a byl strůjcem vítězství Oklahomy 105:92. Šestadvacetiletý rozehrávač zaznamenal třetí triple double v sezoně a jedenáctý v kariéře, domácí Thunder zvítězili posedmé v řadě. Při další absenci rekonvalescenta Kevina Duranta, který vynechal třetí zápas za sebou, Westbrookovi opět skvěle sekundoval Serge Ibaka, autor 23 bodů a 10 doskoků.

Oklahomský Russell Westbrook
zdroj: Getty Images

Westbrook ve čtyřech zápasech od zisku ocenění pro nejužitečnějšího hráče Utkání hvězd nashromáždil v Oklahomě průměry 27 bodů, 11,8 asistence a 7,8 doskoku. "Je výbušný. Umí skórovat, najít spoluhráče a ještě dobře doskakuje. Prostě všechno dělá dobře," vysekl Westbrookovi po utkání s Indianou poklonu protihráč Rodney Stuckey. Ten měl za předchozí tři zápasy průměr přes 25 bodů, ale tentokrát jich dal pouze pět. (VIDEO)

Střelcem dne byl Stephen Curry, který po jednozápasové absenci 32 body vrátil vedoucí tým ligy Golden State na vítěznou vlnu. Dva dny po porážce na palubovce Indiany vyhráli Warriors ve Washingtonu 114:107. Wizards prohráli počtvrté v řadě a podeváté z posledních 11 utkání. Nic na tom nezměnil ani skvělý výkon Paula Pierce, jenž nastřílel 25 bodů. (VIDEO)

Pátému Washingtonu se v tabulce Východní konference znovu vzdálil čtvrtý Cleveland, který porazil Detroit 102:93. K třetí výhře Cavaliers v řadě pomohl Kevin Love 24 body za osm přesných tříbodových střel. LeBron James připojil 19 bodů a 11 asistencí. (VIDEO)

Výsledky:

Dallas - Toronto 99:92, Detroit - Cleveland 93:102, Oklahoma City - Indiana 105:92, Washington - Golden State 107:114.

Zdroj
ČTK, nba.com

Hlavní zprávy