Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Knicks zvítězili už posedmé za sebou, poradili si i s Indianou

New York - Basketbalisté New York Knicks zvítězili v NBA posedmé za sebou, když si poradili i s vedoucím celkem Východní konference Indianou 92:86. Zaváhal také druhý tým Východu Miami, které bez LeBrona Jamese prohrálo v Bostonu 96:101. Jan Veselý odehrál tři minuty a 20 sekund při vítězství Denveru nad Detroitem 118:109. Český hráč neskóroval a doskočil jeden míč.

NY Knicks - Indiana
zdroj: ČTK/AP

Při utkání s Indianou si v New Yorku odbyl premiéru Phil Jackson v nové roli prezidenta Knicks a jeho tým mu udělal radost, když porazil Pacers poprvé v sezoně. Jacksona klub představil v první čtvrtině na obrazovce nad hřištěm a někdejší hráč New Yorku a pozdější úspěšný trenér Chicaga a Los Angeles Lakers se dočkal potlesku vestoje. Strůjcem sedmé výhry Knicks v řadě byl Carmelo Anthony, jenž nastřílel 34 bodů. Amaré Stoudemire přidal 21 bodů. "Dáváme se dohromady. Snažíme se udělat všechno pro to, abychom se dostali do play-off," řekl pivot Tyson Chandler. Knicks na devátém místě ve Východní konferenci ztrácejí čtyři zápasy na osmou Atlantu a čtyři a půl zápasu na sedmé Charlotte. (VIDEO)

LeBron James nenastoupil k utkání v Bostonu kvůli bolestem zad a Miami bez něho utrpělo dvacátou porážku v sezoně. Tři minuty před koncem bylo utkání vyrovnané 94:94. Poté se dvakrát prosadil bostonský Rajon Rondo a hráči Heat ve zbytku utkání proměnili už jen jednu střelu. Rondovi chyběl jediný bod k zisku triple double (15 asistencí a 10 doskoků). V dresu Miami se nedařilo Chrisu Boshovi, jenž zůstal na šesti bodech. (VIDEO)

Pojedenácté v řadě zvítězili hráči lídra soutěže San Antonia, kteří porazili Los Angeles Lakers 125:109. Sedm dvouciferných střelců Spurs vedl Tony Parker s 25 body. (VIDEO) Minnesota zdolala Dallas 123:122 po prodloužení. Timberwolves střelecky vedl s 35 body Kevin Love, ale výborně zahrál hlavně Ricky Rubio, který si připsal triple double. Španělský rozehrávač nasbíral 22 bodů, 15 asistencí, 10 doskoků a čtyři zisky. Jen dalším třem aktivním hráčům NBA se povedlo v jednom utkání zaznamenat taková čísla. (VIDEO)

Podvaadvacáté v řadě prohrála Philadelphia, jež podlehla Chicagu 94:102. Sixers běží dvě černé rekordní klubové série, protože navíc prohráli už posedmnácté v řadě na domácím hřišti. (VIDEO)

Výsledky NBA:

Boston - Miami 101:96, Brooklyn - Charlotte 104:99, Dallas - Minnesota 122:123 po prodl., Denver - Detroit 118:109 (za domácí Veselý 1 doskok), LA Lakers - San Antonio 109:125, Memphis - Utah 96:86, New Orleans - Toronto 100:107, New York - Indiana 92:86, Philadelphia - Chicago 94:102, Phoenix - Orlando 109:93.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články