Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
58. Rally Šumava Klatovy

Knicks boj o play-off nevzdávají – přehráli Milwaukee

New York - Basketbalisté New Yorku porazili Milwaukee 115:94 a protáhli sérii vítězství o šestý zápas. Tolik utkání za sebou ještě Knicks v této sezoně nevyhráli a stále živí ve Východní konferenci naději na osmé postupové místo do play-off.

Carmelo Anthony
zdroj: ČTK/AP

Nynější šňůře úspěchů předcházelo sedm porážek za sebou, ale od té doby Knicks porazili každého soupeře nejméně o deset bodů. Úspěchy slaví díky vysoké produktivitě a agresivnímu týmovému doskakování. "Tohle je basketbal podle Knicks. Kvůli tomu se nás fanoušci naučili mít rádi, nás to baví a všechno klape. Nejdůležitější je, že jsme se v pravý čas semkli," pochvaloval si aktuální pohodu v týmu Carmelo Anthony, s 23 body lídr domácího mužstva. Ještě čtyři jeho spoluhráči dali nejméně po 14 bodech. (VIDEO)

Osmá Atlanta má ale stále o dvě výhry na kontě víc a ještě tři zápasy k dobru. V sobotu Hawks porazili 97:92 Denver a zvítězili potřetí za sebou. Nuggets padli po dvou předchozích úspěších a od osmého postupového místa v Západní konferenci je dělí propastných deset výher. Jan Veselý odehrál za Denver dvanáct a půl minuty, ale ani jednou nevystřelil a připsal si jen čtyři obranné doskoky a jeden získaný míč. (VIDEO)

Poslední postupové místo na Západě drží Memphis, který v sobotu porazil slabou Philadelphii 103:77. Sixers prohráli už podvacáté za sebou a vyrovnali negativní klubový rekord ze sezony 1972/73. Už jen šest porážek je dělí od ligového maxima Clevelandu z ročníku 2010/11. (VIDEO)

Výsledky NBA

Atlanta - Denver 97:92 (za hosty Veselý 4 doskoky), Chicago - Sacramento 94:87, Detroit - Indiana 104:112 po prodl., New York - Milwaukee 115:94, Philadelphia - Memphis 77:103, Washington - Brooklyn 101:94.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články