Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Sacramento deklasovalo Cleveland rozdílem 44 bodů

Sacramento (USA) - Basketbalisté Sacramenta zaznamenali nejdrtivější vítězství dosavadní sezony NBA, když v nedělním utkání porazili 124:80 Cleveland. Kings jsou přitom druhým nejslabším týmem Západní konference, momentálně se jim ale daří a po více než roce mají na kontě třízápasovou vítěznou šňůru.

Sacramento - Cleveland
zdroj: ČTK/AP

"Zdá se, že nám hodně pomohlo týmové sezení. Cítil jsem, že hodně hráčů drželo spoustu věcí v sobě. Ale vyříkali jsme si to a od té doby hrajeme dobrý basketbal," řekl pivot DeMarcus Cousins.

V předchozích zápasech Sacramento porazilo silný Portland a méně úspěšné Orlando, kterému dovolilo vstřelit jen 80 bodů. Proti Clevelandu se jim opět dařilo v obraně. "Nic nelze vybudovat přes noc. A když děláte trejdy a přivedete nové hráče, to pořád mačkáte reset. Ale ty tři poslední zápasy se povedly. Bránili jsme na vysoké úrovni a uhájili domácí hřiště," řekl trenér Michael Malone.

K třetí nejvyšší výhře v klubové historii si Kings pomohli 15 trojkami. Střelecky se nejvíce dařilo Isiahu Thomasovi s 26 body, Rudy Gay přidal 20. (VIDEO)

San Antonio porazilo Minnesotu 104:86 a po čtvrtém vítězství za sebou si upevnilo vedení v Západní konferenci. (VIDEO)

Memphis přehrál poprvé od roku 2009 Atlantu, na domácí výhře 108:101 se podílel Mike Conley 21 body a 13 asistencemi. (VIDEO)

Výsledky NBA

Memphis - Atlanta 108:101, Sacramento - Cleveland 124:80, San Antonio - Minnesota 104:86.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články