Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

LeBron se vyfauloval a Miami poprvé v play-off venku prohrálo

Indianapolis - Basketbalisté Indiany porazili ve čtvrtém finálovém utkání Východní konference NBA Miami 99:92 a vyrovnali stav série na 2:2. Obhájci titulu z Miami prohráli na soupeřově hřišti v letošním play-off poprvé.

Utkání Indiana - Miami
zdroj: ČTK/AP autor: AJ Mast

Semifinálová série pokračuje ve čtvrtek na Floridě. Na finálového protivníka už čeká San Antonio, které na západě vyřadilo Memphis hladce 4:0 na zápasy.

Indiana do utkání vstoupila šňůrou 14:4, ale Miami si soupeře nenechalo více utéct. Poločasovou přestávku Heat orámovali mohutnou ofenzivou a vedli 60:54.

Další úsek hry patřil domácím, ale Heat znovu zareagovali a pět minut před koncem se po trojce Raye Allena dostali do vedení 89:86. Zbytek zápasu však ovládli Pacers, koncovku navíc týmu Miami ztížil fakt, že na začátku poslední minuty byl po šesté osobní chybě vyloučen LeBron James.

LeBron nedohrál

Hlavní postavou Indiany byl Roy Hibbert s 23 body a 12 doskoky, Lance Stephenson přidal 20 bodů. "Jsme silní psychicky. Nikdy se nevzdáme. Všichni v šatně věří, že můžeme v téhle sérii zvítězit," řekl Hibbert.

Miami vedl s 24 body James, kterému se ale oproti třetímu zápasu tolik nedařilo a navíc se teprve podruhé v kariéře v play-off vyfauloval. Mario Chalmers nastřílel 20 bodů.

Pacers přehráli Miami 49:30 na doskoky, naopak náhradníci Indiany už počtrnácté v řadě nastříleli méně bodů než soupeř.

Finále Východní konference - 4. zápas:

Indiana - Miami 99:92 (stav série 2:2).

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články