Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Denver potvrdil proti Clippers domácí dominanci

New York - Basketbalisté Denveru ve čtvrtečním utkání NBA potvrdili proti vedoucímu týmu Pacifické divize Los Angeles Clippers, že jsou na domácí palubovce těžko k poražení. Nuggets zvítězili 107:92 a před vlastními diváky vyhráli podvanácté za sebou, s domácí bilancí 27-3 jsou společně s Miami nejlepší v lize. Hned sedm hráčů Denveru zaznamenalo dvouciferný počet bodů, nejlepší byl Ty Lawson s 21 body a 11 asistencemi, Danilo Gallinari přidal 20 bodů. 

Slavící hráči Denveru
zdroj: Isifa

Vicemistrovská Oklahoma zvítězila v souboji divizních lídrů nad domácím New Yorkem Knicks těsně 95:94. V newyorském celku vynechal Carmelo Anthony druhé utkání za sebou kvůli problémům s kolenem, i bez své největší hvězdy ale Knicks trápili Oklahomu po celý zápas. Ještě před poslední částí vedli o šest bodů, ale závěrečných 12 minut prohráli 13:20.

Konečný výsledek zařídil nejlepší střelec hostů Kevin Durant, autor 34 bodů, dvěma trestnými hody minutu a 38 vteřin před koncem. Další koš nepadl, se svojí střelou z otočky neuspěl v úplné koncovce ani J. R. Smith, který byl s 36 body nejlepším střelcem zápasu.

"Střela z otočky je v takové chvíli opravdu těžká. Měl jsem se poučit z LeBronovy včerejší lekce a najet do koše," řekl Smith v připomínce akce LeBrona Jamese, který ve středu v posledním okamžiku rozhodl z nájezdu o těsné výhře Miami nad Orlandem.

NBA:

Denver - LA Clippers 107:92, New York - Oklahoma City 94:95.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články