Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Buly - debata expertů

Bryantovi se střelecky nedařilo, Lakers přesto vyhráli

Los Angeles - Basketbalisté Los Angeles Lakers otočili v NBA nedělní zápas s Denverem i přesto, že jejich hlavní hvězdě Kobemu Bryantovi se tentokrát střelecky nedařilo. Zastoupili ho však spoluhráči v čele se střídajícím Lamarem Odomem. Především zásluhou jeho 20 bodů obhájce titulu v závěrečné čtvrtině vybojoval výhru 95:89. Hráči Phoenixu prohráli v San Antoniu a přerušili svou sérii vítězných zápasů. Naopak Dallas pokračuje v úspěšném tažení Západní konferencí.

Bryant za celý zápas trefil jen tři ze 17 střeleckých pokusů. Postupem času proto začal raději připravovat střelecké příležitosti svým spoluhráčům a nasbíral 12 asistencí.

"Tak trochu jsem si zatrénoval na play-off. Jak jsem dostal míč, hned mě zdvojili. Tak jsem to poslal spoluhráčům. Hlavní je, že jsme vyhráli," řekl dvojnásobný král střelců NBA Bryant. V klíčové chvíli navíc svůj tým podržel při střelbě trestných hodů, když tři minuty před koncem poslal Lakers do vedení 91:89 a upravil svůj střelecký účet na 14 bodů (z toho osm z trestných hodů).

Prohra Suns po šesti zápasech

Ani 41 bodů Amarea Stoudemirea neodvrátilo porážku Phoenixu 110:113 na hřišti San Antonia. Suns tak prohráli poprvé po šesti zápasech. Naopak již posedmé za sebou vyhrál Dallas, který zvítězil 108:100 nad Oklahomou. Šestatřiceti body se na tom podílel Dirk Nowitzki.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články