Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Golf Time

Liberečtí volejbalisté jsou ve čtvrtfinále Vyzývacího poháru

Zalau (Rumunsko) - Volejbalisté Dukly Liberec postoupili do čtvrtfinále Vyzývacího poháru. Po domácí výhře 3:0 dnes v odvetě v Rumunsku stejným poměrem podlehli Rematu Zalau, postup však uhájili výhrou 15:12 ve zlatém setu. O postup do turnaje Final Four se Severočeši utkají nejspíš 24. února doma a o týden později ve Francii s celkem Stade Poitevin Poitiers. V tom působí i bývalý liberecký nahrávač Ondřej Boula.

Liberecká Dukla po pondělní prohře ve finále poháru nezačala vůbec dobře ani odvetu s třetím týmem rumunské ligy. Přestože před týdnem soupeře přehráli po všech stránkách, tentokrát v prvním setu vůbec nestačili a podlehli 16:25.

V mnohem vyrovnanějším druhém dějství se dostal Liberec i ke kýženému setbolu, hrozbu vyřazení ale domácí odvrátili a koncovku zvládli lépe. Stejný průběh měl i třetí set a po prohře 0:3 musel český celek zmobilizovat síly na rozhodující zlatý set. Ten mu vyšel na výbornou a může se radovat z postupu mezi nejlepší osmičku třetí nejvýznamnější pohárové soutěže.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články