Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Basketbalisté Bostonu v NBA po dvou porážkách vyhráli

New York - Basketbalisté Bostonu se po dvou porážkách za sebou dočkali v NBA vítězství. Úřadující šampioni v neděli deklasovali domácí Sacramento 108:63 a zaznamenali jednu z nejvyšších výher v historii klubu.

Celtics před utkáním se Sacramentem prohráli v repríze loňského finále s Los Angeles Lakers a s Golden State, který jim připravil první prohru po 19 zápasech. "To je naše reakce. V posledních zápasech jsme nehráli tak, jako předtím. Chtěli jsme se k vyhrávání vrátit a to se nám povedlo," řekl Paul Pierce, který v utkání zaznamenal 13 bodů. 

Výhra o 45 bodů je pro Celtics šestou nejvyšší v historii klubu. Stejný kousek se Bostonu povedl v uplynulé sezoně v duelu s New York Knicks, větším rozdílem pak Celtics vyhráli v roce 1970 nad Baltimore (153:107). 

V duelu Clevelandu s Miami zastínil LeBron James nejlepšího střelce ligy Dwyana Wadea a dovedl Cavaliers k vítězství 93:86. Domácí hvězda si připsala 33 bodů, o čtyři víc než hostující Wade. 

Hráči Clevelandu zaznamenali šestnáctou výhru za sebou na domácí palubovce a jako jediní před vlastními fanoušky ještě neprohráli. Ve druhém utkání po sobě navíc museli výsledek utkání otáčet. Na začátku závěrečné čtvrtiny prohrávali Cavaliers o devět bodů, pak ale jedenácti body zavelel k obratu James. 

Výsledky: 

New York - Denver 110:117, LA Clippers - Dallas 76:98, LA Lakers - Golden State 130:113, Indiana - New Orleans 103:105, Sacramento - Boston 63:108, Cleveland - Miami 93:86

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články