Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Volejbalový magazín

Cleveland vítězí dál. Cavaliers si připsali desátou výhru v řadě. Za Boston válel Irving

Začátek sezony byl z jejich strany rozpačitý, v posledních týdnech to už je ale starý dobrý Cleveland. Poražený finalista loňské sezony NBA se dostal do výborné formy a ve čtvrtek protáhl aktuálně nejdelší vítěznou šňůru v zámořské basketbalové soutěži o desátý zápas. Proti slabé Atlantě, která má druhou nejhorší bilanci v lize, měli na výhře 121:114 hlavní podíl Kevin Love a LeBron James. První nastřílel 25 bodů a doskočil 16 míčů, druhý k 24 bodům přidal 12 asistencí.

LeBron James (vlevo) slaví se spoluhráčem z Clevelandu J. R. Smithem
zdroj: REUTERS autor: Dale Zanine

Domácí Hawks sice ještě těsně před poločasem vedli o devět bodů, ale druhá půle patřila třetímu týmu Východní konference. Cavs si pomohli 18 tříbodovými koši, o deset z nich se podělili Love, James a třetí hvězda týmu Dwyane Wade, autor 19 bodů. Nejlepším střelcem zápasu byl atlantský rozehrávač Dennis Schröder s 27 body.

Hůř než Atlanta je na tom v soutěži jen Chicago, které ve čtvrtek ztratilo nadějně rozehraný zápas v Denveru. Bulls si v úvodu vypracovali vedení až o 18 bodů, ale na čtvrtou výhru v sezoně nedosáhli. V týmu soupeře prožil skvělý večer náhradník Will Barton, který se blýskl 37 body a vítězným košem tři sekundy před koncem.

Nejlepší celek soutěže Boston zvítězil nad Philadelphií 108:97 zejména zásluhou Kyrieho Irvinga, autora 35 bodů.

Výsledky NBA:

Atlanta - Cleveland 114:121, Boston - Philadelphia 108:97, Denver - Chicago 111:110, LA Clippers - Utah 107:126, Portland - Milwaukee 91:103.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články