Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Češi na Barbarians nestačili, alespoň dvakrát ale skórovali

Po loňské vydařené oslavě 90 let českého ragby proti slavným Barbarians FC čekal českou reprezentaci další slavný výběr. Supa Barbarians přivezli do Prahy čtveřici hráčů se zkušenostmi ze Springboks a pět ragbistů nastupujících v nejlepší lize světa Super Rugby. Jihoafrický výběr podle očekávání jasně zvítězil, Češi ale dokázali v druhém poločase dvakrát položit pětku.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Česko - Supa Barbarians

Úvod zápasu se českým reprezentantům nepovedl, už po půlminutě jim soupeř z prvního útoku položil první pětku. V poločase jihoafrický tým vedl 26:0.

"Spousta kluků hrála první zápas za nároďák. Je to velký skok z české ligy na takovéhle utkání. Šli jsme do toho s přílišným respektem," řekl reprezentant Aleš Stejskal.

Po přestávce Barbarians zvýšili na 33:0, pak se poprvé prosadil domácí tým. Ve 47. minutě říčanský Jan Kučera zachytil špatnou přihrávku Barbarians a snížil.

Druhou pětku položil jeho klubový spoluhráč Martin Cimprich v 61. minutě po mlýnu rychle zahranou akcí a upravil na 10:33.

"Po tom, co nám trenér řekl v poločase v šatně, nám nezbývalo než se probudit. Myslím, že jsme s nimi odehráli vyrovnaný druhý poločas, bylo to podobné jako na úterním společném tréninku. Je vidět, že je před námi ještě hodně práce. Musíme s nimi vydržet hrát celých 80 minut, ne jen poločas," uvedl Stejskal.

Zdroj
ČT sport, ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články