Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Yankees vyrovnali sérii s Houstonem, Cubs jsou na pokraji vyřazení

Baseballisté New York Yankees čtyřmi body v osmé směně obrátili nepřiznivě se vyvíjející čtvrté utkání finále Americké ligy a po výhře 6:4 na Houston Astros vyrovnali stav série na 2:2. Naopak finálová série Národní ligy je zatím jednoznačnou záležitostí Los Angeles Dodgers, kteří zvítězili na Wrigley Field 6:1 a nad obhájci titulu Chicagem Cubs vedou už 3:0 na zápasy.

Je nám líto, video expirovalo.
Yankees v osmé směně obrátili zápas s Houstonem a vyrovnali sérii

Na Yankee Stadium se na první bodový odpal čekalo až do šesté směny. Jako první se prosadili hosté, když po odpalu Yuli Gurriela zabodovala hned trojice jeho spoluhráčů a v následující směně využil chyby polařů Yankees skórující Marwin Gonzales.

Domácím dal naději jednobodovým homerunem žhavý kandidát na cenu pro nováčka sezony Aaron Judge, který následně v osmé směně úspěšně odpálil při plných metách a Jacoby Ellsbury si doběhl pro vyrovnání. Výhru Yankees následně zajistil dvoubodovým odpalem Gary Sanchez.

Cubs poslal hned v první směně do vedení sólo homerunem Kyle Schwarber, jenže to bylo ze strany domácích Medvíďat vše.

Nejlepší tým základní části Národní ligy vyrovnal v druhé směně zásluhou nechytatelného odpalu Andre Ethiera a hned v následujícím inningu otočil skóre rovněž odpalem za bariéru Chris Taylor.

Dodgers už vedení nepustili a k prvnímu postupu do Světové série po 29 letech jim chybí už jen jediné vítězství.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články