Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sokolský zpravodaj

Steelers urvali remízu s Black Panthers, ale mohli mít ještě víc

Praha – Neobvyklou remízou skončil souboj nejlepších týmů elitní domácí soutěže amerického fotbalu. Na pražském hřišti vedoucích a dosud neporažených Black Panthers ji po bojovném výkonu uhráli ostravští Steelers. V nelehkých podmínkách se hodně bránilo, zápas nabídl drama až do posledních vteřin.

Je nám líto, video expirovalo.
Ostravští Steelers remizovali s Black Panthers

"Koučové nás připravovali na to, že to bude těžký zápas, ale že ho jedeme vyhrát. Bohužel se nám to nepovedlo, ale dotlačili jsme to aspoň na remízu a ukázali jsme, že tam to srdíčko je," uvedl ostravský linebacker Petr Foldyna.

Od začátku na tom byli lépe domácí, kteří vedli už 13:0. Jakub Woleský zužitkoval čtyřyardový pas od Jana Dundáčka a zaznamenal touchdown, úspěšnými kopy se poté prezentoval Marek Hruboň.

Ostrava si ale na čtvrtou čtvrtinu schovala touchdownový dvojúder, nejprve se do endzóny probil buldozer Dominik Dvorský a Steelers snížili na 7:13.

Hosté mohli dokonce vyhrát, v poslední minutě totiž šestibodový touchdown zapsal Luke Wildung, srovnal na 13:13, jenže následné potvrzení za bod Panteři zblokovali, a tak vyrovnané utkání skončilo i vyrovnaným výsledkem 13:13.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články