Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
SP Švédsko

Brno zápas s Blanenskem zvládlo i díky hattricku Mici a přiblížilo se titulu

Boskovice – Pokud stejným stylem zvládnou i závěrečná dvě kola, není co řešit. Hráči malého fotbalu z Brna zvládli veledůležitý souboj o první místo na půdě Blanenska a po vítězství 6:2 si pojistili první místo v tabulce. Hlavní měrou se o to zasloužil Tomáš Mica, který nasázel hattrick.

Utkání superligy malého fotbalu Brno - Blanensko
zdroj: malyfotbal.cz

Před duelem byly karty rozdány jasně. Brno bylo v čele, ale v případě, že by Blanensko zvítězilo, svého soupeře by v tabulce přeskočilo a zdramatizovalo by boj o titul.

První poločas byl na góly chudý. O jedinou branku se zasloužili hostující Brňané. Do kabin odešli s těsným náskokem 1:0, když se trefil zkušený Mica.

Po změně stran už diváci viděli mnohem dramatičtější podívanou. Blanensko dvakrát dokázalo vyrovnat, jenže za stavu 2:2 se do odkryté branky trefila hlavní hvězda duelu Mica a domácí na tuto ránu už nedokázali odpovědět.

V závěrečných minutách se Blanensko pokusilo se stavem ještě něco udělat při hře bez gólmana. Na zdramatizování to ale nestačilo. Naopak, do prázdné branky se několikrát trefili Brňané a po utkání mohli rozjet oslavné pokřiky.

Je nám líto, video expirovalo.
Hráči malé kopané z Brna zdolali Blanensko a míří za titulem
Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články