Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Střela z poslední sekundy rozhodla. Real díky ní zdolal Bamberg

Bamberk (Německo) – Že je dobré hrát do posledních sekund, ukázal v Eurolize Sergio Rull z Realu Madrid. Díky jeho střele tři desetiny před závěrečnou sirénou zvítězil španělský favorit na půdě německého Bambergu 91:89 a ve skupině se posunul na první místo. Domácí zůstávají jedenáctí.

Radost basketbalistů Realu Madrid
zdroj: ČTK/DPA/ autor: Daniel Karmann

Očekávalo se, že to bude jednoznačný zápas. Zatímco Bamberg do střetnutí nastupoval se sérií dvou proher, Real se vezl na vítězné vlně a v Eurolize slavil čtyřikrát v řadě. Samotný duel na palubovce německého celku se ale změnil ve vyrovnanou bitvu.

Španělský celek dokázal výrazněji odskočit jen ve druhé čtvrtině, kdy se na chvíli ujal vedení o deset bodů. Jinak byl rozdíl mezi oběma týmy minimální a poslední část se změnila ve velkou vyrovnanou bitvu. Tu nakonec rozhodl poslední střelou tři desetiny před koncem Sergio Llull, jenž se stal hlavní hvězdou utkání i díky nasázeným 26 bodům.

V dalším duelu zaváhal Olympiakos na půdě Milánu, čehož může naplno využít Fenerbahce Jana Veselého, které čeká třaskavé utkání proti Galatasarayi.

Je nám líto, video expirovalo.
Basketbalisty Realu posunul do čela skupiny koš z poslední vteřiny

Evropská liga basketbalistů - 19. kolo:

Anadolu Efes Istanbul - Darüssafaka Istanbul 93:81, Bamberg - Real Madrid 89:91, Milán - Olympiakos Pireus 99:83.

Zdroj
ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články