Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Sportovní zprávy

Šlágr superligy malého fotbalu rozhodly až penalty. Praha porazila Most 3:2

Praha – Sedmé kolo superligy malé kopané proti sobě svedlo dva velké favority na titul. Úřadující šampion z Prahy přivítal na domácím hřišti vicemistra z Mostu. Více ze hry měli Mostečtí, oba týmy však střelily po dvou brankách a o vítězi musely rozhodnout penalty. V těch byli úspěšnější Pražané, kteří po dlouhé sérii pokutových kopů slavili vítězství 3:2.

zdroj: ČT Sport

Když základní hrací doba nerozhodla o vítězi, musely o zisku bodů rozhodnout pokutové kopy. Střelci Prahy i Mostu hned na úvod zaváhali, poté však přišla na řadu série pěti bezchybných pokusů. Konec zápasu zařídil až kapitán hostů Bíro, který se z pozice brankáře postavil k exekuci, ale svého protivníka nepřekonal.

"Do penalt jsme jít nechtěli, snažili jsme se vyhrát už v základní hrací době. Pražané sice také měli šance, ale my jsme byli lepší. Remíza mrzí, přijeli jsme vyhrát," hodnotil utkání trenér Mostu Vojtěch Benda.

"S dvěma body jsme dnes spokojení, protože jsme nehráli nejlépe a rozhodly až penalty. Byl to důležitý úspěch, protože jsme Mostu v tabulce odskočili," radoval se trenér domácích Václav Socher.

Hlavní zprávy

Nejčtenější články