Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Čeští baseballisté si na ME poradili i s Brity

Hoofddorp (Nizozemsko) - Také druhý zápas na mistrovství Evropy v Nizozemsku čeští baseballisté zvládli, když si s Velkou Británií poradili v poměru 4:1. Na vítězství se výrazně podílel Petr Zýma, který se postaral o dvoubodový homerun ve čtvrté směně. Dva odpaly předvedl také Petr Čech a stal se tak mužem zápasu.

Zýma v české reprezentaci odpálil třetí homerun v kariéře. "Ale poprvé to bylo za dva body. Na pálce to ale bylo spíše utrápené," narážel Zýma na fakt, že čeští hráči v utkání proti Velké Británii nevyužili několik možností pro získání bodů.

Celkem předvedli sedm odpalů, stejně jako jejich soupeř. "Británie nebyla lehkým protivníkem. V útoku jsme zatím potenciál ještě naplno neukázali, snad si to schováváme na silnější týmy. S obranou a nadhozem jsme ale spokojení," řekl manažer české reprezentace Michal Müller.

V neděli čeká Česko od 11:30 Švédsko. To zatím ve skupině A prohrálo s Německem 0:4 a porazilo Rusko 8:1. "Prezentují se spíše pasivně, mají málo švihů. Buď je smeteme od začátku, nebo obrana potvrdí své kvality a vyhrajeme na menší počet bodů," uvažoval Müller.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články