Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Magazín EURO 2024

Plážové volejbalistky Kolocová s Kvapilovou zvládly kvalifikaci v Antalyi

Antalya - Kristýna Kolocová s Michalou Kvapilovou zvládly kvalifikaci na turnaji Světového okruhu v turecké Antalyi. V hlavní soutěži budou druhou českou beachvolejbalovou dvojicí, protože po zdravotních problémech se vrací do elitního seriálu Markéta Sluková s Barborou Hermannovou. Právě ony loni v říjnu slavily v Antalyi první společný titul.

Kristýna Kolocová a Michala Kvapilová
zdroj: facebookový profil Kolocová & Kvapilová

Hermannová na začátku dubna před cestou na dva turnaje do Číny dostala infekci do kotníku a léčila se antibiotiky. Po přípravě v Pelhřimově se do Světového okruhu vrátí téměř po dvou měsících. "Pomalu už přepínáme na herní režim. Na Turecko máme moc hezké vzpomínky a tak se tam zase těšíme," napsaly na Facebooku.

Kolocová, bývalá dlouholetá spoluhráčka Slukové, absolvuje s Kvapilovou v Turecku třetí společnou zastávku na Světovém okruhu. Před týdnem v Soči v kvalifikaci prohrály, ale dnes oba zápasy zvládly. Vyřadily domácí Venceovou, Karayilandovou a pak i Litevky Dumbauskaiteovou, Povilaityteovou.
 
"Máme velkou radost nejen z postupu, ale i z dobré hry, kterou jsme předvedly," pochvalovaly si Kolocová s Kvapilovou. Skupinu E rozehrají ve středu, Sluková s Hermannovou jsou v "céčku". V mužské kvalifikaci se představí Přemysl Kubala s Davidem Lencem a Ondřej Perušič s Davidem Schweinerem.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články