Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
V šachu

Házenkáři Dukly udolali Jičín a postoupili do semifinále

Praha - Házenkáři Dukly Praha zkompletovali semifinálové kvarteto play-off extraligy. Nejlepší tým základní části vyhrál ve čtvrtém čtvrtfinálovém duelu 28:26 v Jičíně a sérii ovládl 3:1 na zápasy. O postup do finále se Pražané utkají s Karvinou, druhou dvojici tvoří mistrovská Plzeň a Hranice.

Je nám líto, video expirovalo.
Sestřih a ohlasy utkání Jičín - Dukla Praha

Dukla, jež bojuje na dvou frontách a v neděli ji čeká odveta semifinále Vyzývacího poháru proti Braze, odehrála v Jičíně stejně jako ve středu vyrovnaný zápas. Domácí si vynutili čtvrtý duel vítězstvím o gól, dnes si však favorit navzdory snížení Jičína v závěru nenechal postup vzít.

"Byl to obdobný zápas jako včera, i když s lepším koncem pro nás. Jičín nás velmi potrápil, podepisuje se na nás únava, avšak dnes jsme byli klidnější. Výborně zachytal Daniel Rangl. V závěru, kdy jsme nedali vyložené šance, to Milan Kotrč vzal na sebe. Tito hráči jsou nezastupitelní," chválil trenér Dukly Jan Josef autora devíti branek.

Semifinálová série Plzně s Hranicemi začíná v sobotu, Dukla bude hrát vzhledem ke své pohárové účasti s Karvinou od středy 4. května.

Jičín - Dukla Praha 26:28 (12:14)

Nejvíce branek: Zeman 6, Král 5/2, Čurda 4 - Kotrč 9/1, Mubenzem a Jeníček po 4. Konečný stav série: 1:3. Semifinálové dvojice: Dukla Praha - Karviná, Plzeň - Hranice.

Zdroj
ČTK, ČT sport

Hlavní zprávy

Nejčtenější články