Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kladenští volejbalisté vyrovnali v sérii s Karlovarskem na 3:3

Kladno - Čtvrtfinálovou sérii extraligy volejbalistů mezi Karlovarskem a Kladnem rozhodne až sedmý zápas. Favorizovaný třetí tým základní části dnes v kladenské hale prohrál 1:3, sedmé utkání se v neděli hraje na západě Čech.

Je nám líto, video expirovalo.
Reportáž z utkání Kladno - Karlovarsko

Karlovarsko dokázalo po dvou nečekaných domácích porážkách otočit sérii z 0:2 na 3:2, ale Kladno ho zatím do semifinále nepustilo. Hostům vyšel jen třetí set, čtvrtý pak ale prohráli rozdílem sedmi bodů.

"Řekli jsme si, že nic nezabalíme. Kluci celý zápas plnili perfektně taktické věci, dali do toho emoce a i díky sedmému hráči, což bylo úžasné publikum, jsme to zvládli," uvedl asistent kladenského kouče Petr Klár na webu denik.cz.
 
Karlovarský blokař Michal Sukuba uznal, že hostující tým tentokrát zaostával na přihrávce i v útoku. "Nedařilo se nám ztrátovat a být důslední v koncovce. Oni byli kreativnější v poli i na příjmu, nahrávač jim to pěkně rozhazoval. Série je strašně vyrovnaná, každý zápas má jiný vývoj," prohlásil Sukuba.

Nejlepšímu celku základní části z Českých Budějovic, libereckým obhájcům titulu i Brnu stačil k postupu minimální počet čtyř utkání. Složení semifinálových dvojic bude jasné až po nedělním duelu v Karlových Varech.

Zdroj
ČTK, denik.cz

Hlavní zprávy

Nejčtenější články