Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Evropská a Konferenční liga UEFA

Mostecké házenkářky v odvetě prohrály s Volgogradem a v Poháru EHF končí

Most - Házenkářky Mostu prohrály v odvetném utkání 3. kola Poháru EHF s Dinamem Volgograd 27:30 a po nedělní remíze 31:31 v soutěži skončily. České šampionky odehrály oba zápasy v domácím prostředí, nad semifinalistkami Ligy mistryň z minulé sezony ale nedokázaly ani jednou zvítězit, třebaže v neděli k tomu měly velmi blízko.

Most - Volgograd
zdroj: ČTK autor: Libor Zavoral

První poločas odvety patřil hráčkám ruského celku, které si vybudovaly až šestibrankový náskok. Most před přestávkou vykřesal naději snížením na 13:16 a v druhé půli se pak několikrát přiblížil až na nejtěsnější rozdíl, ale vyrovnat se mu nepodařilo.

V závěru už si Volgograd postup do osmifinále bezpečně hlídal. "Věděli jsme, že ten druhý zápas bude zejména o tom, kdo bude trpělivější a udělá méně chyb. Nám se to bohužel nepodařilo a nechali jsme si soupeře utéct do tříbrankového náskoku, který se nám nedařilo v závěru dorovnat," uvedl trenér Mostu Luboš Hudák.

V prvním utkání Baník sahal po vítězství, ještě necelé čtyři minuty před koncem vedl 30:27. Nakonec se ale Severočešky musely spokojit s remízou.

Je nám líto, video expirovalo.
Mostecké házenkářky vypadly s Volgogradem z poháru EHF

Odvetné utkání 3. kola Poháru EHF házenkářek:

Baník Most - Dinamo-Sinara Volgograd 27:30 (13:16)

Nejvíce branek: Szarková 6, Matoušková 5, Borovská 4 - Frolovová 8, Staršovová 6, Bělikovová a Vedechinová po 5. První zápas 31:31, do osmifinále postoupil Volgograd.

Zdroj
ČTK, onlajny.com

Hlavní zprávy

Nejčtenější články