Je nám líto, video expirovalo.
Následuje
Branky, body, vteřiny

Kolocová má novou partnerku, v Česku se představí se Skalníkovou

Praha – Po rozchodu s dlouholetou spoluhráčkou Markétou Slukovou si Kristýna Kolocová našla novou partnerku. Sedmadvacetiletá česká beachvolejbalistka se představí po boku o šest let starší Hany Skalníkové, za svobodna Klapalové, jež si také zahrála olympijský turnaj v Londýně a tvořila dvojici s Lenkou Háječkovou.

Hana Skalníková
zdroj: ČTK/AP/ autor: Dave Martin

Kolocová se Skalníkovou se zatím dohodly pro akce na české půdě do konce sezony, první turnaj odehrají příští víkend na Superpoháru v Praze. "S kým se vrátím na mezinárodní pole, zatím ještě nevím, vše promýšlím, zjišťuji možnosti," napsala Kolocová.

"V následujících týdnech tedy budu hrát s Hankou pro radost a dál? Dál se uvidí. Jsem ráda, že jako relativně pořád ještě novopečená maminka moji nabídku přijala a doufám, že nám to spolu půjde a hlavně - že nás to bude bavit," dodala Kolocová.

Se Slukovou se rozešly kvůli herní krizi před necelými dvěma týdny po 10 letech společného hraní na mezinárodní scéně. Byly páté na olympiádě v Londýně a loni vyhrály dva turnaje Světového okruhu. Sluková se spojila s Barborou Hermannovou, Kolocová vyšší spoluhráčku blokařku hledala.

Skalníková s Háječkovou se na OH v Londýně před třemi lety dělily o 17. místo, zahrály si ale i semifinále na mistrovství světa 2011 a dvakrát skončily čtvrté i na evropských šampionátech. Rodačka z Brna má sedmiměsíčního syna.

Zdroj
ČTK

Hlavní zprávy

Nejčtenější články